نوشته شده توسط : زهرا شهریان

تصوير برداري رزونانس مغناطيسي (MRI) و پاسخ P300

مستمرا مطالب بيشتري در مورد ارتباط بين يافته هاي ارزيابي هاي تصوير برداري عصبي (مثل MRI عملكردي) و پاسخ هاي P300 ثبت شده از سطح جمجمه وجود بدست مي‌آيند. عده اي معتقدند هنگامي كه تركيبي از روش MRI ساختاري و عملكردي و ارزيابي هاي الكتروفيزيولوژيك استفاده مي شود به سطحي جديد از اطلاعات مربوط به پويايي زماني فعاليت هاي مغز دست پيدا مي كنيم.

(MS)Multiple Sclerosis

در بعضي بيماران با تشخيص MS ناهنجاري هايي در P300 گزارش شده است.

بيماري پاركينسون

بيماري پاركينسون اضمحلال پيشرونده زير قشري (Substantia Nigra) با علت ناشناخته است. يكي از ويژگي هاي بيماري پاركينسون كمبود ناقل عصبي دوپامين (Dopamine) است. نقص شناختي موجود در بيماري پاركينسون را از طريق افزايش نهفتگي پاسخ P300 مي توان نشان داد. ميزان طولاني شدن نهفتگي P300 به طول مدت و شدت بيماري وابسته است؛ اين ارتباط را حتي در بيماران بدون نشانه هاي باليني زوال عقل نيز مي توان نشان داد. هم چنين شواهدي مبني قیمت سمعک بر وجود ارتباط بين طولاني شدن نهفتگي P300 و كيفيت عملكرد فرد در فعاليت هاي روزمره وجود دارد كه آن را بوسيله آزمون Mini Mental State و آيتم هاي شناختي موجود در Functional Independence Measure مي توان به اثبات رسانيد.

اسكيزوفرني

شايد بيشترين مقالات P300 در مورد اسكيزوفرني منتشر شده اند، زيرا پاسخ P300 نسبت به وضعيت، خصلت و مرحله اضمحلالي اسكيزوفرني حساس است. در اسكيزوفرني دو نوع نشانه هاي مثبت و منفي ديده مي شود. نشانه هاي مثبت آنهايي هستند كه وجود دارند اما نبايد وجود داشته باشند، مثل توهم. نشانه هاي منفي آنهايي هستندكه وجود ندارد اما بايد وجود داشته باشند، كه نتيجه آن در تاثيرپذيري كند، واپس گرايي انگيزشي، و عقب ماندگي حركتي بروز پيدا ميكند. در ابتدا دهه 1970 كمتر از يك دهه پس از كشف پاسخ P300، اطلاعات مقدماتي در تاييد وجود مبناي فيزيولوژيك  اسكيزوفرني ارائه شده است. در اين تحقيقات نشان داده شده است كه در بيماران با اسكيزوفرني در مقايسه با گروه شاهد دامنه P300 كمتر مي شود. در دهه 1960 قبل از مقالات اوليه مربوط به كاربرد باليني پاسخ P300 اكثر مردم اسكيزوفرني را بعنوان يك بيماري روانشناسي در نظر گرفته مي شد، و يا حتي بعنوان يك اسطوره در نظر گرفته مي‌گرفتند، بررسي هاي راديولوژي اعصاب مانند CT Scan و سپس MRI عملكردي به روشني ناهنجاري مغزي همراه با اسكيزوفرني، مخصوصا كاهش ماده خاكستري در لوب هاي فرونتال و تمپورال را نشان داده اند.

يافته هاي P300 در اسكيزوفرني به شدت به روش تحقيق وابسته است. در صورتي كه بجاي الگو ناهمگون متداول، از احتمال 80% براي محرك استاندارد و احتمال 20% براي محرك هدف استفاده كنيم (كه در آن محرك هدف بطور ميانگين پس از پنج محرك استاندارد ارائه مي شود)، بطور معمول در بيماران اسكيزوفرني، دامنه P300 كوچك تر از نرمال مي شود. در صورت استفاده از الگوهاي ارزيابي (مثل الگو  تك محرك با ISI طولاني كه در آن P300 در پاسخ به يك محرك هشداري و ناگهاني بدست مي آيد) و يا هنگامي كه محرك هدف پس از ارائه زنجيره اي طولاني از محرك هاي استاندارد ارائه مي شود، پاسخ P300 يك فرد مبتلا به اسكيزوفرني ممكن است نرمال باشد. 



:: برچسب‌ها: سمعک ,سمعک ویدکس ,سمعک استارکی ,سمعک یونیترون ,سمعک زیمنس ,سمعک فوناک ,سمعک اتیکن ,سمعک اینترتون ,انواع سمعک ,خرید سمعک ,قیمت سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا شهریان

همه‌ی انسان‌ها به دنبال خوشبختی و موفقیت و رسیدن به شادی و آرامش هستند .اگر بخواهیم فهرستی از دانایی‌های ارزشمند بشر را بیان کنیم ، بی‌شک خودشناسی و شناخت خود یکی از مهم‌ترین و سودمندترین آن‌ها برای رسیدن به کامیابی و موفقیت و شادی و آرامش ایناگرام خواهد بود. بدیهی  است که بدون شناخت درست و واقعی و به نسبت کامل از خود ، نمی توان به آن ها دست یافت. شاید یکی از مهمترین دلایل شکست‌ها و ناکامی‌های افرادی که به شدت در پی خوشبختی و کامیابی و موفقیت و رسیدن به شادی و آرامش هستنه این باشد که برای خوشبت کردن «خودی »تلاش کرده‌اند که آن را به درستی نمی‌شناخته اند . بنابراین ضروری است  پیش از پاسخ  به این پرسش که ما کیستیم و درپی چه چیزهایی هستیم به این موضوع بپردازیم که روش کسب شناخت و آگاهی و معرفت ما نسبت به خودمان چیست واز چه راه‌هایی می‌خواهیم خودمان را بشناسیم. اینیاگرام  سرنوشت همه‌ی ما انسان‌ها ارتباط مستقیم با افکار, اندیشه‌ها ، باورها، اصول و ارزش‌های بنیادین و نیز رفتارهای ما دارد. برای رسیدن به نتایج متفاوت‌تر، بهتر و نتیجه‌بخش‌تر در زندگی ، همه‌ی ما نیازمند بازنگری در افکار,باورها و ارزش‌ها و رفتارهای ناکارآمدی هستیم که به جای کمک کردن برای رسیدن به نتیجه‌ی مطلوب،  دستاوردی به جز ناکامی, سرخوردگی واحساس یأس و سرشکستگی برای ما نداشته‌اند. با کمک دانش خودشناسی هر یک از ما علاوه بر شناخت ساختار اصلی شخصیت خود ، به نقاط قوت و ضعف خود نیز  اشنا شده و پیش از قضاوت یا تلاش برای تغییر شخصیت خود و یا دیگران ، دی پی فراهم کردن زمینه های استفاده ی درست و به جا ، از ویژگی های شخصیتی خود و دیگران، برای تبدیل دنیای پیرامون خود به جایی بهتر و متفاوت تر خواهد بود.

ما با شناخت بهتر و کامل شخصیت خود و دیگران ، احترام و حمایت بیشتری برای خود اناگرام  و ان ها خواهیم شد و با تشویق و ترغیب رفتار های به جای خود و دیگران، زمینه ی بروز و ظهور رفتار های متعادل ، متوازن و متناسب را در روابط انسانی فراهم خویم کرد. وقتی به جای داوری یا قضاوت و انتقاد از افراد ، با پذیرش تفاوت ان ها با خودمان و دیگران ، امکان متفاوت بودن انسان‌ها را تجربه کنیم, حضور در فضاهای ارتباطی متفاوت و انگیزه بخشی را برای ساختن انیاگرام  لحظه‌هایی شاد و متعادل, در زندگی خود و دیگران فراهم خواهیم کرد این کتاب با نیت بازبيني ساختار شخصیت افراد بر اساس الگوی انياگرام  تهیه شده است.



:: برچسب‌ها: اینیاگرام , ایناگرام , اناگرام , انیاگرام ,
:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا شهریان

دیگر افراد تیپ ۶ به طور تکانشی فعالیت هایی دارند که با ترس شان در ارتباط است از قبیل شخصی که از بلندی می ترسد و تصمیم می گیرد صخره نورد شود یا شخصی که از اشکال قدرت می ترسد و سخنگوی یک گروه ضد بنیادگرا می‌شود این دسته افراد را تیپ ۶ های ضد ترس  ۱۱ فوبیک می‌نامند  حقیقت تمامی افراد از ترس و ضد ترس هستند و در طول زندگی خود در زمینه های مختلف پاسخ های متفاوت ترس و ضد ترس می‌دهند برای مثال یک فرد ممکن است از رئیس خود بترس از  اناگرام ولی در رابطه با همسرش رفتار ضد ترس داشته باشد

چکیده

خواسته ها: افراد تیپ ۶ احساس امنیت احساس حمایت شدن از طرف دیگران انیاگرام دلگرمی و اطمینان می خواهند آنها می خواهند نظر دیگران را نسبت به خود بیازمایند و علیه اضطراب و عدم امنیت خود بجنگند این افراد پیش بینی پذیری را به عنوان یک روش دفاعی شخصی نسبت به تهدیدهای محیطی ترجیح می دهند.

ناخواسته ها: افراد تیپ ۶ نمی‌خواهند احساس کنار گذاشته شدن بلاتکلیفی بی‌ثباتی و انتظارات ضد و نقیض نسبت به خودشان داشته باشند آنها نمی خواهند برای اینکه ایده های جدید را سریع بپذیرند و تحت فشار باشند نمیخواهندبا کسانی کار کنند که احساس می‌کنند وزنی ندارند و مهم  ایناگرام نیستند یا سیستم اعتقادی و امنیتی آنها زیر سوال باشد به خصوص کسی که او را به عنوان یک بیگانه می شناسند

نیمه ی پنهان

به نظر می رسد افراد تیپ ۶ و فادار مردمی مسئولیت پذیرند و از نظم و انضباط بالایی برخوردارند و اغلب می تواند شبیه افراد تیپ ۱ باشند اما مسئله پشت پرده این است که آنها سعی می کنند از طریق ایجاد جهان بیرونی کم دردسر و قابل پیش بینی، اضطراب خود را فرو نشاند البته  اینیاگرام در نهایت این کار غیرممکن است ولی آنها در تلاش برای ایجاد دنیای خود که ایمن از خطر و گرفتاری باشد ازم راسخ دارند و به آن اصرار می ورزند



:: برچسب‌ها: اینیاگرام , ایناگرام , اناگرام , انیاگرام ,
:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا شهریان

احساس الزام و تعهد و داشتن معیارهای بالا نسبت به افراد پیرامون خود افراد تیپ

یک را در وضعیت تحریک‌پذیری همراه با عصبانیت اینیاگرام مداوم نسبت به دیگران، خود و

جهان اطراف‌شان قرار می‌دهد. این که هیچ چیز صددرصد آرمانی نیست و هیچ چیز با

معیارهای سخت گیرانه‌شان انطباق ندارد آنها را در حالتی از احساس سرخوردگی:

ناکامی و ناخشنودی قرار می‌دهد. اما از آنجا که چنین احساساتی با تصویر آنها از

خودشان مبنی بر منطقی بودن و مسلط بر خود بودن در تعارض است. ميکوشند تا

خشم خود را فرونشانی کنند. غافل از این که آين احساس برای هميشه در آنها جریان

خواهد داشت. آنها بسیار خوددار می‌شوند و احساس می‌کنن که به‌طور مداوم باید

مواظب احساس خشم و تکانه‌های خود باشند. ایناگرام هم‌چنین افراد تیپ یک ممکن است

خشم خود را در جسم خود نگه دارند؛ آنها درحین تلاش برای کنترل خودشان

می‌توانند در بالاترین حد تنش و گرفتگی عضلانی قرار گیرند. به‌عبارتی تلاش فرد

جهت کترل خشم در او ایجاد تنش جسمی و گرفتگی عضلانی می‌کند.

افر اد سالم تیپ یک تحت راهنمایی وجدان خود قرار داد و پایبند معیارهای اخلاقی

خویش اند اما همچنان, در باب کاربرد اناگرام این اصول(در مورد خود و دیگران

انعطاف پذیر و متواضع هستند. آنها صادق و منطقی‌اند؛ اشخاصی که دیگران برای

گرفتن راهنمایی و بازخورد روشن, به آنها رجوع می‌کنند. ابن افراد یک حس قوی

اخلاقی دارند. لیکن این حس را با عشق عمیق و احترام زیاد برای سربلندی و شان

همنوعان خود در می‌آميزند. آنها تلاش می‌کنند انیاگرام بی غرض منصف و حقیقت‌مدار باشند

و مایل‌اند به خواسته‌های خود جلوه متعالی ببخشند و حاضرند متعالی‌تر از لذت‌های آنی و زودگذر چشم‌پوشی کنند.



:: برچسب‌ها: اینیاگرام , ایناگرام , اناگرام , انیاگرام ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا شهریان

در ظاهر از افراد تیپ چهار(فرد گرا)می توان به عنوان کسانی که از خود_تردیدی مزمن و حساسیت انیاگرام شدید به واکنش دیگران نسبت رنج می برند،یاد کرد .اما قسمت منطقی قضیه این است که آنها اغلب تصویر ذهنی رازگونه از آن چیزی که احساس می کنند«می توانند» باشند،دارند.آنها یک ایده ی مبتنی بر آن نوع فردی که دوست دارند باشند را در ذهن خود می پرورانند ؛فردی که می تواند فوقالعاده با استعداد و از لحاظ اجتماعی ماهر و به شدت مطلوب باشد.خلاصه این که ، این دسته افراد بر این باورند که اگر به هر طریقی با آن کسی که هستند،متفاوت باشند،به چشم آمده و محبوب خواهند بود.متاسفانهآنها به طور دائم خود را به صورت منفی با خویشتن«خیالی» و آرمانی خودشان  مقایسه می کنند. این موضوع افراد تیپ چخار را در قدر شناسی از ویژگی های مثبت خودشان  با مشکل روبه رو می سازد ،چرا که آنها  هرگز به اندازه ی آن خویشتن  خیال شگفت انگیز نیستند. رشد قابل توجه در افراد تیپ چهار متسلزم رها کردن خویشتن اسرار آمیز آرمان گرایانه است؛ به طوری  که آنها آنچهرا که واقعا هستند ببینند ئ برای آن ارزش قائل شوند.

مسائل ارتباطی

در مقام خیال پردازی های تیپ های شخصیتی نه گانه افراد تیپ چهار (فردگرا) به مقدار  قابل توجهی وقت و توجه اناگرام خود را روی روابط شان متمرکز می کنند. افراد تیپ چهار با عملکرد بالا نسبت به دیگران ،به خصوص نسبت به احساسات  ایناگرام دیگران حساس هستند و از هر نوع مشارکت شخصی پایا لذت می برند.آنها شنوندگانی عالی هستند و به فرد مورد علاقه ی خود که سعی می کند از خودش بگوید،توجه کمل نشان می دهند . متاسفانه ، این دسته افراد هم چنین ،گرفتار رویا و واکنش های هیجانی خود می شوند. وقتی این حالت رخ می ده این افراد به سختی ی توانند با بی طرفی دیگران را ببینند و یا صدای آنها را بشنوند. به عبارتی نمی توانند از زاویه ی دید دیگران به قضیه نیگاه کنند و با آنها همدلی نمایند.واکنش های هیجانی شدید افراد تیپ چهار 

اینیاگرام می تواند آنان را برای استمرار بخشیدن به روابط بین فردی شان با مشکل روبه رو سازد.



:: برچسب‌ها: اینیاگرام , ایناگرام , اناگرام , انیاگرام ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا شهریان

همة ما از دوران کودکی با یکی از ‎٩‏ تیپ برجسته شخصیت مان با سرشت فطری
یا غیراکتسابی و دیگر عوامل پیش از تولد که تعیین‌کننده‌های اصلی تیپ شخصیتی ما انیاگرام هستند. تکوین می‌يابيم. این موضوع مورد تأیید تمام محققان و نویسندگان اینیاگرم

است. ما با تیپ شخصیتی غالب یا اصلی حود متولد مي‌شويم. به دنبال آن, این جهت‌یابی فطری عمدتاً روش‌هایی را که ما برای سازگاری با محیط اولية کودکی‌ما
یاد می گیریم؛ تعیین می‌کند. به محض این‌که کودکان به سن ۶ یا ۵ سالگی می‌رسند خودآگاهی آنها آنقدر رشد می‌کند که می‌توانند احساس مستقلی از خویشتن خود
داشته باشند. اگر چه هویت کودکان ایناگرام هنوز به خوبی شکل نگرفته است؛ اما آنها در این سن شروع به پایه‌گذاری و تثبیت خویشتن خود کرده و روش‌های تطابق و همگام شدن با جهان هستی را در خود پیدا می‌کنند. بنابر این جهت‌یابی کلی یا همه‌جانبه  شخصیت ما مجموعة تمامی عوامل کودکی ما (از قبیل ژنتیک) - که رشد و تکام  را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند را منعکس می‌کند (برای کسب اطالاعات بیش تر دربار الگوهای رشدی از هر تیپ شخصیتی, به بخش‌های مربوط به اناگرام توصیف و توضیح تیپ‌ها در کتاب‌های تیپ‌های شخصیتی و حکمت اینیاگرام مراجعه کنید. هم‌چنین, در فهم و درک اینیاگرام مبحثی در رابطه با نظریة شکل گیری دوران کودکی آمده‌است.

چند نکته
۱- انسان نمی‌تواند از یک تیپ شخصیتی اصلی يا غالب به تیپ دیگری تغییر ماهیت دهد. اینیاگرام البته ممکن است تغییر کنیم و رشد مضاعفی داشته باشیم و مهارت‌های مقابله‌ای جدیدی را یاد بگيريم. اما مبنای شخصیتی ما (آن‌چه ما در ابتدا شکل می‌گیریم) به همان صورت اولیه یا ذاتی باقی می‌ماند.



:: برچسب‌ها: اینیاگرام , ایناگرام , اناگرام , انیاگرام ,
:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا شهریان

عمده  اين واقعیت است که هر کدام از ما یک خود-انگاره  اصلی از خود داریم که تمام چیزهای مربوط به ما در بر نمی گیرد. برای مثال: ممکن است من  بسیار پرخاشگرتر از آنچه باشم که به شما نشان می دهم  یا ممکن است به همان حساسیت ، علاقه‌مندی ،قابل‌اعتمادی یا گشاده‌رویی که خود-انگاره ی  من باور دارد نباشم. یکی از ارزش‌های  اینیاگرام یاری رساندن به ما یرای اصلاح تصورات و برداشت‌های تحریف‌شده دربارء خودمان است. اما تا وقتی که نتوانيم نقاط ضعف خودمان را بشناسیم. خواه در درون خودمان, خواه در یک آزمون. قادر به بازشناسی آنها نخواهیم بود.

همچنین « مأهیت برخی از تیپ‌های شخصیتی آن است که در همانندسازی خود با دیگران دارند. سه تیپ  ایناگرام نخستین تیپ‌های 3.6.9 احتمالا بیشترین مشکل را در این زمینه دارند. چون هویت خود را به همانندسازی با دیگران گره می‌زنند. زندگی آنها وابسته به دیگران است. که این وابستگی از طریق واکنش‌های خیالی یا حقیقی دیگران نسبت به آن‌ها شکل می‌گیرد. در هر دو صورت چون نمی توانند خود را به‌درستی یا آنطور که هستند ببینند،تکمیل پرسشنامه برای شان بسیار مشکل است.البته تمامی تیپ ها به دلیل  خود- فریبیی ،خود توجیهی و تمایل به خوب نشان دادن خود مشکلات  دیگری را نشان می‌دهند. اين موضوع به ویژه زمانی صادق است که آزمون درمحل کار (اداره, کارخانه. مدرسه و ...) اجرا  شود. مردم احتما ال وقتی به این- طریق پاسخ می‌دهند که باور داشته باشند. پاسخ‌های مردم احتمالاً به گونه‌ای است که فکر می کنند از آنها انتظار می‌رود نه آن‌طور که که واقعاً احساس می‌کتند.

البته دیگر آزمون‌های خود- سنجی محدودیت‌ها و خطرات نامحسو س دیگری دارند؛ ممکن است افراد پرسش‌ها یا تمام صفحات را روزنامه‌وار بخوانند یا از آنها رد شوند و یا احتمال دارد در جمع‌زدن نمرات آزمون دچار اشتباه شوند. 

گاهی معانی واژگان را نمی‌فهمند و یا نمی‌توانند آنها را بخوانند یا دستورالعمل‌های آزمون  اناگرام را کامل نمی خوانند و یا بی‌صبر و حوصله شده و به سوالات  پاسخ‌های سرسری و دیمی می‌دهند. خطاهای دیگر بسیار ظریف و امحسوس هستند : درحالی‌که بسیاری  انیاگرام از پاسخ‌دهندگان نسبت به دادن پاسخ درست به سوالات آزمون خودآگاهی ندارند دیگران ممکن است نوع تیپ شخصیتی خود را به خوبی تشخیص داده و توانند به گونه‌ای به سوال‌ها پاسخ دهند که منجر به تشخیص تیپ شخصیتی دلخواه و مورد نظرآنان در آزمون شود. افراد دیگر ممکن است سوال‌ها را بیش از حد تحلیل کنند و با موشکافی و پرداختن به جزئیات غیرضروری و تمرکز بر روی موقعیت‌های تخیلی ارائه‌شده گیج شوند و به این نتیجه برسند که هر دو گزینه در مورد آنها صادق است.



:: برچسب‌ها: اینیاگرام , ایناگرام , اناگرام , انیاگرام ,
:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا شهریان

بعضی از محدودیت‌ها در ماهیت هر آزمونی که به‌صورت خود - سنجی اجرامی‌شود ذاتی است. هیچ آزمون ابن‌چنینی نمی‌تواند بدون خطاء یا صد در صد درست باشد. بعد از چندپن سال تجربه و آشنابی با ساختار با ساز؛ آزمون (از طریق مطالعات روآن‌سنجی معتبر) این نتیجه کسب شد، وافعاً غیر  اینیاگرام ممکن است که ضریب پایایی بيشتراز 85 تا ‎90 درصد باشد و هرگونه ادعایی از سوی فردی که آن را اجرا می‌کند.

شک‌برانگیز خواهد بود. در بخش ضميمه این کتاب  نتایج یک مطالعه علمی از اجرای مستقل RHETI توسط دکتر ربکا نیوجنت به عنوان رسالة, دکتری در دانشگاه آکرون حکایت دارد. مقصود استفاده از این مطالعه, انجام اصلاحات بیشتر در مورد این آزمون است و امیدواریم که این کار  ما را به‌سوی مطالعات اعتباریابی بیشتر آزمون  است  اناگرام و آمیدوآربم که این کار: ما را به‌سوی مطالعات اعتباریابی بیشتر آزمون RHETI

رهنمون سازد. در هر مورده بافته های دکتر تبوجنت بسیار دلگرم کننده بوده و RHETIرا در محدودآزمون‌های روان‌شناختی موفق و ماندگار قرار داده است.

اما ب‌رغم پایایی کافی در ساختار یا سازه آزمون هنوز چالش‌های دیگری باقی مانده است. یکی  از محدودیت‌های ایناگرام اولیه با اساسی در هر آزمون شخصییتی سر مبنای خود- سنجی این است که آزمودنی برای اجرای آزمون تاحدودی خودآگاه می‌شود، با این وجود این همان چیزی است که نادر است. اغلب بسیاری از مردم به دلیل عدم خوداگاهی اناگرام وقتی درباره نگرش‌ها و رفتارهای خود مورد پرسش قرار می گیرند ازپاسخ به این که چه چیز دربارة آنها حقیقت دارد. سرگشته یا ناتوان هستند.



:: برچسب‌ها: اینیاگرام , ایناگرام , اناگرام , انیاگرام ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا شهریان

به عبارتی می توانید گزینه ی دیگر را انتخاب کنید. سعی نکنید گزینه هایی را که انتخاب کرده اید که نهایت به کسب نمرة بالاتر در تیب خاص و

دلخواه یا به‌جز تیپ اصلی خودتان منجر شود. اما ممکن است به‌دلیل  انیاگرام دستپاچگی

مقاومت یا عوامل دیگر قادر به پاسخ به بعضی عبارات با یک‌بار خواندن آزمون

نباشید. اگر چنین است. لطفاً پاسخ‌های خود را مرور کنید.

نیم‌رخی که از شاخص تیپ‌های شخصیتی نه‌گانة ریسو و هادسون  RHERTI به‌دست می‌آورید عملکردهای روان‌شناعتی اساسی شخصیت شما را منعکس می‌کند تعادلی که

بارها و بارها تغییر می‌کند. در حالی که تیپ شخصیتی شما باید ثابت بماند دیگر

عملکردهای شما در طول دوران رشد و یا وقتی که تحت فشار  اناگرام هستید و یا زمانی که تغییرنگرش می‌دهید و الی آخر تغییر خواهد کرد. اجرای آزمون RHERTI در چند نوبت. از این حیث آموزنده است که به شما امکان می‌دهد تا تغییرات ایجاد شده در نیم‌رخ خود را مشاهده کنید. برای مثال اقدام به تکمیل مجدد آزمون کنید. به گونه‌ای که برای اولین‌بار ک آزمون را اجرا می‌کنید خود را در زمان گذشته فرض کنید؛ سپس رنگ قلم حود را تخیر دهید و آنگاه مجدداً به سوالات پاسخ دهید. همان‌طورکه ذکر شد. آزمون RHERTI می‌بایستی نشان دهد که تیپ غالب شخصیت شما ثابت است و نحوة چیدمان نیمرخ های هشت تیپ دیگر تا اندازه‌ای متفاوت خواهد بود (به فصل ۵ مراجعه کنید)

 

اگر در تشخیص تیپ غالب ایناگرام خود به‌دلیل نمره‌های بالا در دو یا چند شاخص (تیپ)که  خیلی بهم نزدیک هستند مشکل دارید؛ ممکن آست ازاین بابت سومند باشد که گزینه‌های خود را با افراد دیگر از قبیل همسر دوست نزدیک با درمانگر خود که

به‌حوبی شما را می‌شناسند, به بحث بگذارید. هم‌چنین. می‌توانید از شخص دیگری به

عنوان یک مشاهده‌گر بیرونی بخواهید همان‌طور که شما را می‌بینده به ازمون پاسخ

دهد. این دیدگاه از آن نقطه‌نظر که دیگران ما را چگونه می‌بینند، می‌تواند به‌طور

خاصی جهت روشنگری و آگاه‌سازی مهم باشد. به‌علاوه شما می‌توانید دوست

نزدیک, همسر یا درمانگر خود را (هم‌چنان‌که آنها شما را ارزیابی کرده‌اند) آزمون کنید.

این روش نیز نتایج ارزشمندی را موجب خواهد شد و اینیاگرام احتمالاً فرصتی برای برانگیختن

و میل به گفتگو است. برگ نمره‌گذاری در پایان آزمون ارائه می‌شود. اجراو

نمره‌گذاری آزمون RHETI تقریبا به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد.



:: برچسب‌ها: اینیاگرام , ایناگرام , اناگرام , انیاگرام ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا شهریان

تاریخچه اناگرام

اینیاگرام تیپ­ های شخصیتیانیاگرام  یک ترکیب مدرن از سنت­ های حکیمانه­ ی دنیای قدیم است، و کسی که برای اولین بار این سیستم را جمع ­بندی کرد، «اسکار ایچازو» بود. ایجاز و در بولیوی متولد شد و در آنجا و کشور پرو رشد یافت، اما وقتی جوان بود به بوئنوس آیرس نقل مکان کرد تا در مدرسه ­ای که خودسازی و خودباوری را آموزش می­ داد، به کسب دانش بپردازد. پس از آن به آسیا سفر کرد تا دانش­ های دیگر را نیز قبل از برگشتن به آمریکای جنوبی بیاموزد و بتواند آموخته های خود را ساماندهی کند.

او پس از سال­ ها بسط و گسترش اندیشه­ های خود، مدرسه­ ی اریکا را به عنوان مرکزی به منظور انتقال دانشی که به دست آورده بود، تأسیس کرد و قبل از اینکه به ایالات متحده مهاجرت کند، در اواخر دهه­ی ۱۹۶۰ و اوایل ۱۹۷۰ در شیلی آموزش­ های خود را تدریس کرد و هم اکنون در ایالات متحده آمریکا زندگی می­ کند. در سال ۱۹۷۰، هنگامی که ایجاز و هنوز در آمریکای جنوبی زندگی می­ کرد، یک گروه از آمریکایی ها، از جمله روانشناسان و نویسندگان مشهوری اینیاگرام مثل کلودیا نارانجو و جان لیلی، به شیلی و مدرسه اریکا رفتند تا با ایجاز و آموزش ببینند و روش ­های دست اول برای خودباوری را که ایجاز و توسعه داده بود، تجربه کنند.

این گروه چند هفته را با ایجاز و سپری کردند، اساس سیستم ایناگرام او را آموختند و درگیر تمرین­ هایی شدند که او به آنها آموزش داد. مدرسه­ ی اریکا، شبیه سیستم ­های جدی دیگری که در خودباوری و خودسازی فعالیت می­کنند، وسیع و درهم تنیده و مجموعه­ ای پیچیده از آموزش هایی درباره ­ی روانشناسی، کیهان شناسی، متافیزیک، معنویت و دیگر علوم شبیه  آن است که با تمرین­ های گوناگونی برای تغییر و تحوّل حس آگاهی انسان آمیخته شده است.



:: برچسب‌ها: اینیاگرام , اناگرام , انیاگرام , ایناگرام ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1398 | نظرات ()

اناگرام | انیاگرام | اینیاگرام | ایناگرام | آشنایی با 9 تیپ شخصیتی